06 15 67 31 24 info@retribe.nl

Individuele ceremonies

Deze ceremonie wordt helemaal op jou afgestemd. Welke thema’s spelen er? Welke vragen leven er in jou?

Hierbij zet ik mijn helderheid en gevoeligheid in als sjamanistische healer en reader en gebruik ik mijn healing tools, handen, drum en stem.

Een individuele ceremonie kan op zichzelf staan, onderdeel zijn van een traject of het kan het startpunt zijn van waaruit je daarna misschien een groepsceremonie wilt ervaren. Alles is goed.

Het is een stukje zelfzorg voor inzicht en heling. Dit kan bij mij thuis, bij jou thuis, of op afstand.

Reading en healing op afstand

Deze reading vindt plaats via een aanvraag per mail/app waarin je jouw vragen stelt. We spreken een tijdstip af waarop ik aan de slag ga. Op dit tijdstip zorg je dan je iets rustigs aan het doen bent (op de bank een filmpje kijken bijvoorbeeld, of wandelen in het bos). Nadien deel ik mijn bevindingen via een spraakbericht. Tegen een meerprijs kun je ook nog een telefonisch nagesprek inplannen.

Reading met uitleg via spraakbericht: € 55,-
Reading met uitleg via spraakbericht en telefonisch nagesprek van circa 30 minuten: € 75,-

Reading en healing 1-op-1

Tijdens een healing en reading neem ik uitgebreid de tijd om jouw verhaal te horen, mij af te stemmen en met mijn sjamanistische tools en ervaring aan de slag te gaan. Dit is een diepgaande en zuiver afgestemde manier om je te ontdoen van oude ballast, meer balans te vinden, patronen te doorbreken, voorouder perikelen in kaart te brengen en de weg vrij te maken voor jouw zielsmissie. Vaak dienen zich krachtdieren, overleden dierbaren en andere helpers aan om jou bij te staan. De blokkades die ik tegenkom worden altijd met zachtheid uitgenodigd zich te ontwarren. Je gaat niet ondersteboven naar huis, maar met een zachte gloed 🙂

De ervaring leert dat een sessie meestal 90-120 minuten duurt. Dat is ook de tijd die ik er voor neem.

Kosten: 60,- per uur

Pin It on Pinterest