06 15 67 31 24 info@retribe.nl

Ceremonie

Tijdens een Ceremonie sta je met volle aandacht stil bij jouw leven. Enerzijds kan dat in afstemming met de cycli van de natuur. Bijvoorbeeld tijdens zonnewendes of volle maan. Anderzijds tijdens markante momenten in jouw persoonlijke leven.

Dan vormt de ceremonie  “a-rite-of-passage” die een overgang symboliseert, zoals een zwangerschap, geboorte, trouwerij, of een verlieservaring zoals een ziekteproces, het einde van een relatie, verhuizing, miskraam of de dood.

Wil jij je omhullen in (spi)rituele sfeer om het leven te vieren te eren en dit met anderen te delen? Kijk dan hieronder welke ceremonie je aanspreekt en neem gerust contact met me op!

Je kunt deelnemen aan terugkerende ceremonies, maar er ook eentje samenstellen die volledig is afgestemd op waar jij behoefte aan hebt.

Sjamanistische vrouwencirkel

Ceremonies om jouw vrouwzijn in al haar aspecten te verkennen en te integreren met sjamanistische rituelen en gebruiken.

De vrouwencirkels vinden veelal plaats tijdens een equinox of zonnewende. Deze momenten markeren een samenspel tussen Aarde en Zon en bieden een prachtige gelegenheid om het continue spel van licht en donker in onszelf te ervaren en ons te verbinden met het levenswiel.

We verbinden ons met deze natuurfenomenen om zowel de lichte als de donkere kanten van ons vrouw-zijn te omarmen en toe te laten. Zo komen we als vrouw meer in onze kracht te staan en kunnen we ook het mannelijke principe in onszelf aanwenden en integreren.

Iedere cirkel is uniek en afgestemd om alle aanwezige vrouwen. Er wordt veel gewerkt met symbololiek uit de natuur en van oude natuurvolkeren.

We werken in Sacred Space met sjamanistische rituelen en gebruiken, rune magie, sharings, dans, klank, systemisch werk en ceremoniele cacao.

Kosten: 80,- per keer of 295,- voor 1 jaar (4x)
Locatie: Sterrenland, Twello (bij Deventer)

Meld je aan

Aanmelding voor

12 + 7 =

Kosten: Op aanvraag
Locatie: In samenspraak te bepalen

Trouw Ceremonie

Vier de liefde op jouw eigen wijze

Tijdens een trouwceremonie ga je heel bewust een verbintenis aan met je grote liefde. Een moment om te kijken naar wat jullie ten diepste verbindt, wat jullie precies willen vieren en naar elkaar toe uit willen spreken. 

Als (spi)ritueel ceremoniebegeleider zoomen we van tevoren in op jullie liefdesgeschiedenis en jullie wensen. Hierna zal ik in afstemming met jullie een ritueel vormgeven dat volledig recht doet aan jullie verbintenis. Op maat en met de grootste verfijning.

Wil je hier meer over weten? Neem dan contact met me op! 

Rouwceremonie

Vroeg of laat krijg iedereen te maken met een afscheid. Een dierbare die komt te overlijden. Een vroeggeboorte. Of afscheid van een wens die maar niet in vervulling gaat. Ook het achterlaten van een geliefde, woonplek of baan kan je in een rouwproces brengen. In ceremonie verbind je daar mee, krijgt het een plek en kun je deze ervaring meenemen het leven in. Hoe pijnlijk ook.

Met rouwen neem je afscheid, maar de liefde blijft

Een rouwceremonie bij Retribe wordt volledig op maat en in afstemming vormgegeven. Er is alle ruimt voor persoonlijke aandacht en inbreng. En ik reik ideeen en suggesties aan waar nodig. 

Ik werk graag samen met de natuur, de elementen, het sjamanistisch levenswiel en systemische rituelen. 

Het kan een ceremonie zijn, speciaal voor jou alleen. Of, met een groep. Het is maar net waar er behoefte aan is. 

Als ritueelbegeider denk ik niet alleen mee bij het vormgeven van het ritueel en de ceremonie, maar ben ik er ook als steun en toeverlaat. Soms meer op de achtergrond, soms met een stukje persoonlijke spirituele begeleiding waar dat passend is.

Neem gerust contact op bij vragen of voor meer info.

 

 

Kosten: 65,-
Locatie: Sterrenland Twello, of op locatie

Kosten: prijs op aanvraag
Locatie: op een locatie naar keuze

Pop-up Ceremonie met (of zonder) Tipi tent

Een pop-up ceremonie is een prachtige gelegenheid om een voor jou markant moment te eren, te gedenken of met aandacht en liefde te bezegelen. Bij Retribe kun je mij als ceremonie begeleider inhuren met Tipi tent en alle toebehoren, zoals kachel, kussentjes en altaarspullen, heksenketel voor het koken op open vuur, etcetera.

In overleg kan ik verder uitpakken met de aankleding en bekijken we samen wat de invulling van de ceremonie mag zijn. Een stukje catering behoort ook tot de mogelijkheden.

Toverwoorden waarvoor je bij mij moet zijn, zijn: natuurbeleving, sjamanisme, traditionele hekserij, verbinding, en een gemoedelijke sfeer.

Wil je hier meer over weten? Maak dan vrijblijvend een (video)belafspraak. Prijs is afhankelijk van de locatie, het aantal deelnemers en de tijdspanne.

Pin It on Pinterest